“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb
“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb.
“DAİR Hotellər və Restoranlar Assosiasiyası”nın sədri Samir Dübəndi bildirib ki, içtimai təşkilat Azərbaycanda qastroturizmın inkişafına təkan vermək ideyasını prioritet hesab edir.
"Qastroturizmin inkişafı üçün ölkədə bütün tələb olunan imkanlar var. Bunlar həm Azərbaycanın zəngin mətbəxi, həm xalqın qonaqpərvərliyi və bu turizm növünün kompleks inkişafı üçün tələb edilən digər turizm ehtiyatlarıdır. Ölkədə turizmin inkişafını qastronomiyasız təsəvvür etmək mümkün deyil. Biz əminik ki, qastroturizm digər turizm növlərini yaxın gələcəkdə bir sıra göstəricilər üzrə qabaqlayacaq." - Samir Dübəndi 21 Avqust, 2018-ci il tarixində Boulevard Hotelində keçirilmiş Azərbaycan Aşpazlarının İlk Konqresində çıxışında qeyd etmişdir.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
- 1 həftə sonra
- 6 saat əvvəl
-
6 saat əvvəl
Türk İnvestisiya Fondunun təsis iclası keçirilib, Baş direktoru seçilib
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
-
2 gün əvvəl
Honda elektrik avtomobillərinə 65 milyard dollar sərmayə yatıracaq
-
2 gün əvvəl
Mərkəzi Bank: Kredit risklərinin səviyyəsində azalma müşahidə edilir
-
2 gün əvvəl
Xaricdə Təhsil Sərgisi keçiriləcək - 50-dən çox ən reytinqli universitet
-
2 gün əvvəl
Teplovozlardan biri Bakıya çatdırılıb - ADY lokomotiv parkını sağlamlaşdırır